< Terug naar overzicht

Oldenburgerlaan 26

Huur (excl. servicekosten)
1.395 p. m.

Beschrijving woning

In de Tuinwoningen van Wickevoort heb je een heerlijk ruime en diepe tuin, waar je volop van de buitenlucht kunt genieten. Via het tuinpad loop je de voordeur binnen en dan sta je in de hal. Aan je rechterhand zit de meterkast, een apart toilet met fonteintje en de trap naar boven, maar loop je rechtdoor, dan stap je de ruime woonkamer met open keuken binnen. Hier kun je aan allebei de kanten via een (schuif)deur naar buiten of berg je nog snel even wat spullen op in de trapkast. Via de trap naar boven kom je op de overloop. Van hieruit heb je toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer, met douche, wastafel en een tweede toilet. Op zolder vind je de installatieruimte, waar je de wasmachine en droger mooi kwijt kunt. Ook is hier een vierde slaapkamer of je maakt er een mooie thuiswerkplek van!

Aan de inhoud en werking van deze website en daarop getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde impressies dienen ter illustratie en zijn niet per se een feitelijke weergave van de woning.

Specificaties

Status
verhuurd
Kamers
5
Type
Type A Tussenwoning
Woonoppervlakte
126 m²
Ligging
West
Huur (excl. servicekosten)
€ 1.395 p. m.
Buitenruimte
Tuin
Servicekosten
€ 8 p. m.

Elektrische deelauto, gezamenlijk gereedschap, pakketpunt en meer: voorzieningen voor alle bewoners van Wickevoort voor maar €13,- per maand. (het exacte bedrag is nog niet bekend maar zal naar verwachting tussen € 12,- en € 13,- per maand liggen).

Afbeeldingen