< Terug naar overzicht

Berberlaan 35

Huur (excl. servicekosten)
1.415 p. m.

Beschrijving woning

Met vijf mooie grote kamers is de Verandawoning een heerlijke plek om te wonen. De naam verraadt het al: aan de voorzijde staat een veranda. Hier kun je rustig en overdekt buiten zitten. Perfect voor de warme zomerdagen! Ook bij deze woning hoort een fijne tuin. Door de ligging op de hoek heeft deze woning een paar ramen extra, waardoor er lekker veel licht naar binnen valt. En dat je maar aan één kant buren hebt, maakt de woning net iets rustiger. 

In de woonkamer vind je een open Keller-keuken met Siemens-inbouwapparatuur. Ga je de trap op, dan kom je op de eerste verdieping met de badkamer. Hier is een douche, toilet, wastafel én een ligbad! De slaapkamers op deze verdieping verschillen qua grootte – de grootste is ongeveer 15 m². En hoe ruim is ruim ook alweer? Op zolder zit een vierde slaapkamer van bijna 20 m². Dat wordt nog vechten over wie daar mag slapen!

Aan de inhoud en werking van deze website en daarop getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde impressies dienen ter illustratie en zijn niet per se een feitelijke weergave van de woning.

Specificaties

Status
verhuurd
Kamers
5
Type
Type B Hoekwoning
Woonoppervlakte
126 m²
Ligging
Noord
Huur (excl. servicekosten)
€ 1.415 p. m.
Buitenruimte
Tuin/veranda
Servicekosten
€ 8 p. m.

Elektrische deelauto, gezamenlijk gereedschap, pakketpunt en meer: voorzieningen voor alle bewoners van Wickevoort voor maar €13,- per maand. (het exacte bedrag is nog niet bekend maar zal naar verwachting tussen € 12,- en € 13,- per maand liggen).

Afbeeldingen