Huur je in Wickevoort, dan woon je midden in het groen. Je hebt een eigen tuin en misschien zelfs een veranda. Nu de oplevering steeds dichterbij komt, snappen wij ook dat je al plannen wilt gaan maken voor de inrichting – en daar hoort de tuin ook bij! Daarom lees je hier wat je allemaal wel en niet mag doen met je groene vingers.

Geen schutting, wel een hekje

De haagjes die al in de tuin staan, moeten daar in ieder geval blijven. Tussen jouw tuin en de tuin van de buren mag je geen schutting plaatsen, maar je mag wel een hekje neerzetten in de haag vanuit veiligheidsoverwegingen. Wel zo handig met kleine kinderen of huisdieren.

Planten, planten, planten

Zoals gebruikelijk bij een huurwoning, moet ze in dezelfde staat weer opgeleverd worden. Dit betekent dat je de pergola niet dicht mag bouwen en buiten niet met verf aan de slag kunt. Ook moeten de tegels die in de tuin liggen daar blijven, maar je zou er wel tegels bij mogen leggen. En ook met planten mag je helemaal losgaan. Dat is toch wel het leukste, want zo maak je er helemaal jouw eigen tuin van.