Huur je in Wickevoort, dan helpen we je graag om bekend te raken met de omgeving. Nieuwe huurders krijgen daarom een waardebon van € 75 voor de stadsboerderij in de buurt. Hoeve Wickevoort neemt een bijzondere plek in op het landgoed Wickevoort. Je kunt er niet alleen van alles leren en beleven op het gebied van biologische landbouw, de boerderij vormt ook een perfecte locatie om te vergaderen of te feesten (als dat weer kan). 

Maak kennis met de stadsboeren van Wickevoort

Ada de Graaff-Verzijden en Martin Verzijden zijn de nieuwe stadsboeren van Wickevoort. Broer en zus gaan er voor zorgen dat hun boerderij op Wickevoort een begrip is bij iedereen die geïnteresseerd is in het prachtige landgoed. Ze willen het boeren dicht bij de stad brengen en hopen in het najaar op een eerste oogst. Lees het interview met Ada en Martin.

Duurzame landbouw op Wickevoort

Op wickevoort komt uitsluitend duurzame landbouw. Kleinschalig, biologisch en met respect voor de omgeving. In de boerderijwinkel kun je dan terecht voor lokaal geteelde producten. Verse eieren, eerlijk vlees, biologische groenten en honing zijn slechts een paar voorbeelden uit het assortiment. Laat je verrassen!